Tapahtumanjärjestäjille

Kuvassa nainen nojaamassa avoinna olevaan flyygeliin.

Temppeliaukion kirkon konsertti- sekä kuvausvarauksista vastaa palvelupäällikkö. Hän huolehtii kalenterivarauksista, hinnoittelee tapahtumat sekä vastaa laskutuksesta. Hänen kanssaan kirjoitetaan vuokrasopimukset ja sovitaan erityisjärjestelyt. Palvelupäällikkö ei ole tavoitettavissa viikonloppuina.

Apunaan hänellä on osa-aikaisesti konserttiapulainen, jonka puoleen on hyvä ensisijaisesti kääntyä, kun on kyse konserttipäivätoiveista ja muista itse tapahtumaan liittyvistä käytännön kysymyksistä. Konserttiapulainen on tavoitettavissa puhelimitse torstaisin klo 10-17. Muina päivinä hän on ensisijaisesti tavoitettavissa sähköpostitse ja vastailee silloin yhteydenottoihin muiden toimiensa ohessa, ajoittain myös viikonloppuisin.

Heli Suhtala Uvalic
Palvelupäällikkö